Discover

Topics

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK

1.1.1 FreeTrigonom sh.p.k. ⇣ Download APK (20.09 MB)

Zbuloni një mënyrë të re për shkrimin e shkronjave në shqip për fëmijët tuaj.

What's Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip APK?

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip is a app for Android, It's developed by Trigonom sh.p.k. author.
First released on google play in 4 years ago and latest version released in 10 months ago.
This app has 117K download times on Google play
This product is an app in Educational category. More infomartion of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip on google play
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.