Discover

Topics

Rritu e mëso

Rritu e mëso APK

Rritu e mëso APK

1.2.3 FreeRritu e Meso ⇣ Download APK (88.34 MB)

Rritu e Mëso application is an educational application for children in the Albanian language.

What's Rritu e mëso APK?

Rritu e mëso is a app for Android, It's developed by Rritu e Meso author.
First released on google play in 8 months ago and latest version released in 4 days ago.
This app has 18.5K download times on Google play and rated as 5.00 stars with 107 rated times.
This product is an app in Educational category. More infomartion of Rritu e mëso on google play
Rritu e Mëso është një platformë edukative që ofron materiale të ndryshme edukative për fëmijët në gjuhën shqipe. Përmes këtyre materialeve, fëmijët mund të mësojnë dhe të argëtohen në të njëjtën kohë.

Në këtë aplikacion mund të gjeni lojëra, video, përralla, këngë, audio, kuize, enigma, ngjyrosje figurash, etj.
Këto lojëra të përshtatshme u sigurojnë fëmijëve mundësi të ushtrojnë kreativitetin e tyre, të mësojnë emërtimet e kafshëve, të perimeve, të dëgjojnë përralla në gjuhën shqipe, të mësojnë fjalë të reja, të mësojnë tingujt dhe shkronjat në gjuhën shqipe etj.
↓ Read more