Discover

Topics

Rea: Health & Wellbeing

Rea: Health & Wellbeing APK

Rea: Health & Wellbeing APK

1.7 FreeAppbites ⇣ Download APK (19.10 MB)

The first application with recommendations on the impact of air pollution on health.

What's Rea: Health & Wellbeing APK?

Rea: Health & Wellbeing is a app for Android, It's developed by Appbites author.
First released on google play in 2 months ago and latest version released in 10 hours ago.
This app has 200 download times on Google play
This product is an app in Lifestyle category. More infomartion of Rea: Health & Wellbeing on google play
Rea është aplikacioni i parë që ofron rekomandime dhe informata të personalizuara mbi ndikimin e ndotjes së ajrit në shëndet, dhe audio tregime gjumi për të rritur dhe fëmijë në gjuhë shqipe.
Merr njohurinë dhe mbështetjen që të nevojitet për t'i dhënë përparësi shëndetit dhe mirëqenies tënde. Rea është për të gjithë, nëse je shtatzënë, prind i fëmijëve të mitur, i/e diagnostikuar me ndonjë sëmundje kronike, apo je me shëndet të mirë, ne ofrojmë informata të personalizuara mbi
ndikimin e ndotjes së ajrit në shëndet, si dhe rekomandime të personalizuara për:
- Mbrojtjen e shëndetit nga ndotja e ajrit të jashtëm dhe brendshëm;
- Të ushqyer të shëndetshëm;
- Mbrojtje nga dielli;
- Gjumë të rehatshëm.
Ne punojmë shumë për t'u siguruar që përmbajtja që ofrojmë në aplikacion të jetë e cilësisë më të lartë. Për t'u siguruar që informacionet në aplikacion janë të besueshme dhe të përditësuara ne punojmë me ekspertë të kualifikuar të cilët i hulumtojnë dhe i shkruajnë rekomandimet tona. Çdo rekomandim është shqyrtuar dhe vlerësuar më tej nga ekspertët e fushave përkatëse.
Rea është po ashtu për çdo person që ka nevojë të pushojë mendjen dhe ta shijojë një gjumë të rehatshëm. Përmes audio tregimeve të gjumit për të rritur dhe për fëmijë, ne të ndihmojmë të futesh në gjumë relaksues duke dëgjuar tregime qetësuese për personazhe interesantë në vende të
bukura. Tregimet jetësohen nga zërat e këndshëm të disa nga aktorët më të njohur shqiptarë:
Rebeka Qena, Armend Smajli, Maylinda Kosumovic, Allmir Suhodolli, dhe Fatlume Bunjaku.
Disa nga tregimet e gjumit për të rritur të shkruara nga Arber Selmani përfshijnë:
- Olli në Paris - Tregim ëndërrimtar për fluturimin e një papagalli mbi Parisin e vitit 1986.
- Në anije drejt Ishujve të Suedisë - Përjeto ishujt mahnitës të Suedisë përmes përshkrimeve poetike nga personazhet e tregimit.
- Treni - Relakso mendjen me zërin e këndshëm të Rebeka Qena, dhe hip në trenin e qetësisë.
Disa nga tregimet e gjumit për fëmijë të shkruara nga Martha Claire MacGowan Doyle përfshijnë:
- Ëmbëlsira qesharake - Aventurat e Gentit dhe Rinës teksa shkojnë në një aventurë të mahnitshme të gatimit.
- Karrigia që flet - Përcjellë një princeshë të guximshme që niset drejt udhëtimit të shpëtojë një mbretëri.
- Kali magjik - Përcjellë Gentin, teksa hip mbi një kalë fluturues dhe viziton vende magjike.
Përmes partneriteteve të ndryshme me biznese ne ofrojmë kuponë me zbritje në produkte dhe shërbime që ndihmojnë në jetesë të shëndetshme. Disa nga kuponët me zbritje përshijnë:
- Vala Pupovci Dietologe & Nutricioniste - Bëj analizat e përbërjes trupore dhe merr planin ushqimor, me ndihmën e konsultës së veçantë me nutricionistën dhe dietologen Vala Pupovci.
- Sonder - Ushqehu shëndetshëm në Sonder, duke përfituar lirime në sallata, lëngje të freskëta, dhe çajra.
- Erlet Mucolli Pilates - Lëviz trupin në klasat e Erlet Mucolli Pilates, trajneri i vetëm në Kosovë i certifikuar ndërkombëtarisht në Pilates.
- Zepter - Bli produkte sikur pastrues të ajrit, mbrojtje nga rrezet e dëmshme të diellit dhe të tjera, të cilësisë më të lartë Evropiane.
- Dyqani Bio - Blej produkte natyrore dhe organike të certifikuara me standarde Evropiane.
Rea Falas:
- Ofron AQI në bazë të lokacionit të përdoruesit.
- Ofron mundësinë për ta hapur faqen e parë nga çdo rekomandim.
- Ofron mundësinë për ta dëgjuar një minutë nga një tregim gjumi për të rritur.
- Ofron mundësinë për ta dëgjuar një minutë nga një tregim gjumi për fëmijë.
- Kuponët janë të dukshëm por jo të përdorshëm.
Rea Premium (€19.99 në vit):
- Ofron AQI në bazë të lokacionit të përdoruesit.
- Ofron mundësinë për ta lexuar të gjithë rekomandimet në tërësi.
- Ofron tregimet e gjumit në tërësi për të rritur.
- Ofron tregimet e gjumit në tërësi për fëmijë.
- Kuponët janë aktiv