Discover

Topics

Lojëra për fëmijë - Shqip

Lojëra për fëmijë - Shqip APK

Lojëra për fëmijë - Shqip APK

1.1.3 FreeTrigonom sh.p.k. ⇣ Download APK (21.70 MB)

Përmes këtij aplikacioni fëmijët mund të argëtohen me 4 lojëra me 6 nivele.

What's Lojëra për fëmijë - Shqip APK?

Lojëra për fëmijë - Shqip is a app for Android, It's developed by Trigonom sh.p.k. author.
First released on google play in 7 years ago and latest version released in 9 months ago.
This app has 67.3K download times on Google play
This product is an app in Educational category. More infomartion of Lojëra për fëmijë - Shqip on google play
Përmes këtij aplikacioni, fëmijët mund të argëtohen duke luajtur dhe në të njejtën kohë duke mësuar për shkronjat e alfabetit të gjuhës shqipe.

Mundësitë për argëtim përfshijnë 4 lojëra me 6 nivele:

- Madhështori - marrja e shkronjës së madhe dhe vendosja tek shkronja e vogël.
- Sfiduesi - mso shkronjën e duhur nga copëzat përkatëse.
- Memoruesi - Mbaje në medn shkronjën që sheh dhe zbulo ilustrimin për atë shkronjë.
- Treni - Gjej cilat prej katër shkronjave është e sakt në bazë të ilustrimit në tren.

Lojra shqip , meso shqip , numrat shqip & shkronjat shqip