Discover

Topics

Kuizi Mjellma

Kuizi Mjellma APK

Kuizi Mjellma APK

2.4 FreeArlind Pajaziti - Shqip - App ⇣ Download APK (3.32 MB)

Rikthehet mega Kuizi MJELLMA

What's Kuizi Mjellma APK?

Kuizi Mjellma is a app for Android, It's developed by Arlind Pajaziti - Shqip - App author.
First released on google play in 2 years ago and latest version released in 1 month ago.
This app has 49.1K download times on Google play
This product is an app in Educational category. More infomartion of Kuizi Mjellma on google play
Rikthehet loja e famshme MJELLMA, tani me stil dhe dizajn të ri,

-Ketu do të gjeni lloje të ndryshme të kuizeve, gjithashtu si risi do të jenë edhe kuizet shkollore ku nxënësit dhe studentët do të mund të krijojnë kuize nga lëndët shkollore dhe të mësojnë/ushtrojnë lëndën duke luajtur tek kuizi.

Instalo dhe Luaj Kuizin mjellma Shqip , Milioneri Shqip, Kush do të bëhet Milioner
↓ Read more