Discover

Topics

Gijotina

Gijotina APK

Gijotina APK

2.1 FreeAplikacione.com ⇣ Download APK (8.48 MB)

Gijotina është media e pavarur, e iniciuar nga gazetarë profesionistë

What's Gijotina APK?

Gijotina is a app for Android, It's developed by Aplikacione.com author.
First released on google play in 1 year ago and latest version released in 3 months ago.
This app has 291 download times on Google play
This product is an app in News & Magazines category. More infomartion of Gijotina on google play
Gijotina është media e pavarur, e iniciuar nga gazetarë profesionistë dhe të rinj, të karakterizuar nga paanshmëria, që sjellin tek ju gjithçka ndodh në Shqipëri, me lajme të shpejta, cilësore, investigime, fact-checking dhe analiza, duke denoncuar çdo shkelje apo abuzim ndaj qytetarëve shqiptarë.