Discover

Topics

Feja ISLAME

Feja ISLAME APK

Feja ISLAME APK

2.2 FreeArlind Pajaziti - Shqip - App ⇣ Download APK (4.22 MB)

Kurani Shqip, Kohët e namazit Hadithe Mësime - Komentimi i Endrrave Etj. Etj.

What's Feja ISLAME APK?

Feja ISLAME is a app for Android, It's developed by Arlind Pajaziti - Shqip - App author.
First released on google play in 3 years ago and latest version released in 1 month ago.
This app has 81.9K download times on Google play
This product is an app in Education category. More infomartion of Feja ISLAME on google play
Të Gjitha në një vend:

1. Kohët e namazit (Takvim) për të gjitha vendet e botës.
-Mundësi për aktivizimin e Alarmit (njoftim me zë) në kohët e Ezanit
-Drejtimi i kibles (Mënyra më e sakt)

2. Kurani Shqip:
-Teksti origjinal në gjuhën Arabe,
-Transliterim (teksti Arab me shkronja Shqipe "Latine")
-Përkthim - 3 përkthime vetëm në gjuhën Shqipe
-Përkthime në gjuhë tjera si: Gjermane, Angleze, Italiane, Franceze, etj..

-Lexim me zë në gjuhen Arabe (Audio)
-Lexim me zë në gjuhen Shqipe (Audio)
-Lexim me zë në gjuhen Arabe + Shqipe (Audio)

-Memorizim automatik i pjesës së fundit që keni lexuar


3. Pyetje-përgjigje (VIDEO) nga teologët me të njohur Shqiptarë, me opsione për kërkim dhe filtrim të pyetjeve.

4. Hadithe
-Databazë me Mbi 5000 hadithe

5. Libri Komentimi i ëndrrave
-Shfaqje e kategorizuar dhe mundësi për kërkim
Autor HUSEJN ES-SERRAXH
Përkthyes nga arabishtja:
Fatmir Raci, Almedin Ejupi, Shaban Murati

6. Libri Mburoja e Muslimanit

7. Kategori të ndryshme:
-Histori islame
-Mësime rreth faljes së namazit
-Abdesi
-Faqe e dedikuar për mësimin përmendësh të pjesëve nga Kurani
↓ Read more