Discover

Topics

Arjani Travel

Arjani Travel APK

Arjani Travel APK

1.0 FreeNurSoft sh.p.k ⇣ Download APK (4.95 MB)

The trip becomes even more beautiful when you travel with .. "ARJANI TRAVEL"!

What's Arjani Travel APK?

Arjani Travel is a app for Android, It's developed by NurSoft sh.p.k author.
First released on google play in 1 year ago and latest version released in 1 month ago.
This app has 1.4K download times on Google play
This product is an app in Travel & Local category. More infomartion of Arjani Travel on google play
Fale impulsit ne menaxhim, Arjani Travel eshte orientuar vazhdimisht drejt cilesis se larte te sherbimit ne perputhje me standartet kombetare dhe nderkombetare. Fale kesaj pune jemi bere nje realitet referimi per Shqiperine, e lakmuar dhe nga disa kompani qe operojne ne Shqiperi si dhe jasht saj.

Që nga fillimi, qëllimi ynë i parë ka qenë kënaqësia e plotë e klientit dhe arritja e një cilësie superiore. Eefikasiteti, besueshmëria dhe stili i mikpritjes janë vlerat e kompanisë sonë si dhe një angazhim që përtërihet dite pas dite.

Krenaria e Arjani Travel është linja ndërkombëtare. Lindur me pak kërkesa duke pasur parasysh konkurrencën e fortë sot është një nga më të kërkuarit duke u bërë realitet për kompaninë tonë.Cdo dite, ka shumë pasagjerë që mbështeten në kompaninë tonë për efikasitet, besueshmëri dhe ekonomi. Pasagjerët që përdorin linjat ndërkombëtare janë të larmishëm, nga ata që përdorin për herë të parë mjetet tona të transportit, deri tek ata që nga krijimi i kompansie kan qen klientet tane me besnik. Pasagjeret tan bejne me mijra kilometra nga te gjith qytetet e shqiperise drejt jugut te italise, sicilise sikurse drejt te gjith qyteteve kryesore te Italisë dhe Gjermanisë.