Discover

Topics

Alfabeti Shqip - Abetare

Alfabeti Shqip - Abetare APK

Alfabeti Shqip - Abetare APK

1.3 FreeTrigonom sh.p.k. ⇣ Download APK (42.72 MB)

What's Alfabeti Shqip - Abetare APK?

Alfabeti Shqip - Abetare is a app for Android, It's developed by Trigonom sh.p.k. author.
First released on google play in 7 years ago and latest version released in 6 years ago.
This app has 0 download times on Google play and rated as 4.33 stars with 752 rated times.
This product is an app in Education category. More infomartion of Alfabeti Shqip - Abetare on google play
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe - ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale.