Discover

Topics

Alfabeti Shqip - Abetare ABC

Alfabeti Shqip - Abetare ABC APK

Alfabeti Shqip - Abetare ABC APK

3.1.2 FreeTrigonom sh.p.k. ⇣ Download APK (24.67 MB)

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj.

What's Alfabeti Shqip - Abetare ABC APK?

Alfabeti Shqip - Abetare ABC is a app for Android, It's developed by Trigonom sh.p.k. author.
First released on google play in 4 years ago and latest version released in 6 months ago.
This app has 104.4K download times on Google play
This product is an app in Educational category. More infomartion of Alfabeti Shqip - Abetare ABC on google play
Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe - ABC Shqip me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh në Abetare.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Mësimin e shkronjave me interaksion dhe narracion
- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale.